entidades

volver

   

> Poesia d’aigua, tinta i sorra
Taller creatiu en dues sessions que proposa una aproximació a alguns aspectes de l’esperit zen a partir de l’experimentació amb expressions artístiques de la cultura japonesa.
Organitza: Fundació Antoni Tàpies i Escola de Bambú de Casa Àsia.

13 y 14 de mayo de 2011
Fundació Antoni Tàpies,
Barcelona

> descargar en pdf

Yoshihira Hioki (1972, Osaka, Japó) es va llicenciar en Belles Arts a la Universitat de Barcelona. Actualment desenvolupa activitats creatives al voltant de la pintura i la cal·ligrafia japoneses, així com espectacles de narració i escenificació, tant de contes com de poesia (haiku i tanka), per Catalunya, Espanya i diversos països hispanoparlants. És membre de l’equip docent del Museu Etnològic de Barcelona i del programa d’educació intercultural de l’Escola de Bambú de Casa Àsia.

Mihoko Ono (1954, Tòquio, Japó) es va llicenciar en Belles Arts a la Universitat de Musashino, Tòquio. Després va perfeccionar els seus estudis de Belles Arts a Madrid. Ha realitzat diverses exposicions de pintura i ha exercit com a professora d’arts plàstiques al Japó. Des de fa més de set anys, combina el seu treball de creació personal amb la docència a l’Escola de Bambú de Casa Àsia, biblioteques, museus, centres cívics, etc., difonent la cultura i les arts japoneses.